Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Petak, 03 Listopad 2014 12:07

Dan otvorenih vrata u SŠ "Ivan Lucić"

Promovirajući vrijednosti učenja i obrazovanja, u sklopu nacionalne obrazovne kampanja „Tjedan cjeloživotnog učenja“ i ove je godine Srednja škola Ivan Lucić Trogir organizirala Dan otvorenih vrata.
Petak, 03 Listopad 2014 11:44

Održan sedmi Sajam dobrote

Pokažimo dobrotu, razgledajmo i kupimo nešto što su izložili ovi dragi ljudi, rekao je gradonačelnik Ante Stipčić otvarajući, 03. listopada, sedmi po redu Sajam dobrote u organizaciji Doma za psihički bolesne odrasle osobe na Čiovu.
Četvrtak, 02 Listopad 2014 08:28

Trogir za Katarinu

Krenula je humanitarna akcija „Trogir za Katarinu“ koja ima za cilj prikupiti sredstva za liječenje male Katarine Vladović u Beču. Devetomjesečnoj Katarini Vladović iz Okruga Gornjeg dijagnosticiran je teški oblik sarkoma (embrionalni rabdomiosarkom (anaplastična varijanta)) te je jedino rješenje liječenje u Beču. Za sam početak liječenja potrebno je 35 tisuća eura, a vremena nema puno. Mole se svi koji žele pomoći ma koliko malim i skromnim prilogom da se pridruže ovoj akciji koja je počela jutros humanitarnom prodajom na štandovima u Trogiru i trajat će idućih nekoliko dana (02., 03., i 04. listopada 2014.)Osim ovoga, u četvrtak 09. listopada održat će se humanitarni koncert u kuli Kamerlengo, a dva dana poslije u subotu i humanitarni party također u kuli.ULAZNICA ZA HUMANITARNI KONCERT je 30,00 KN, za mjesto prodaje karata bit ćete još obaviješteni. Za sada se zna i dio izvođača i plesnih grupa koje će nastupati na humanitarnom koncertu u kuli to su: OLIVER DRAGOJEVIC, ZORICA KONĐA, ALEN NIŽETIĆ, MERI CETINIĆ, KLAPA CAMBI, KUD KVADRILJA, KLAPA CIOVO, SEGETSKE MAŽORETKINJE, MILAN TERZE, JELENA ROZGA, DINA STIPČIĆ, SLAVEN JURIĆ, GRUPA SURYA, također u subotu se organizira i humanitarni party u kuli kamerlengo.Svi koji žele pomoći na bilo koji način mogu se javiti…
Srijeda, 01 Listopad 2014 07:19

Od danas nove cijene parkinga

Od 1.listopada padaju cijene parkiranja na parkinzima kojim upravlja Trogir Holding d.o.o.
HomeTROGIR Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala