Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Srijeda, 26 Ožujak 2014 08:12

Bez koncesije na plažu Končar neće Medenu

Vijećnici splitsko-dalmatinske Županijske skupštine poništili su odluku o namjeri davanja koncesije za korištenje plaže ispred hotela Medena za obavljanje turističkih djelatnosti iako su u ponedjeljak dobili dopis koji je Nenad Končar, direktor Kermas energije, uputio Jakovu Validžiću, direktoru Hotela Medena, u kojem ga moli da "ukaže na nužnost da Skupština odbije prijedlog župana, te da nastavi postupak i donese odluku o dodjeli koncesije Hotelu Medena d.d. kao urednom ponuditelju". Direktor Kermas energije Nenad Končar najavio je da bi to moglo utjecati na odluku o strateškom partnerstvu.
Utorak, 25 Ožujak 2014 12:19

Fortin: šetnica ili parking

S obzirom na broj parkiranih automobila na Fortinu, reklo bi se da je to područje stare gradske jezgre već postalo parking, međutim još uvijek nije tako. Prijedlog o izmjeni Odluke o uređenju prometa na području Grada Trogira prema kojem se šetnica Fortin trebala prenamjeniti u parking nije prošla Gradsko vijeće i na tom području parkiranje nije dopušteno.
Petak, 21 Ožujak 2014 09:13

Mještani Planog idu kod Zmajlovića

Još uvijek je neizvjesno hoće li se makarsko smeće odlagati na deponij Vučje brdo u Planom ili ne. Naime, prema najnovijim informacijama iz Ministarstva zaštite okoliša stigao je poziv da predstavnici Planog, njih sedmero, dođu u Zagreb na sastanak s ministrom, što su oni i prihvatili.
Četvrtak, 20 Ožujak 2014 12:32

Zašto ne radi trogirski pauk?

Zbog MUP-ovog pilot projekta „Novi ustroj i organizacija rada u policijskom postajama III. kategorije“ osam policijskih postaja na području Policijske uprave splitsko dalmatinske od 10. veljače zatvorilo je svoja vrata nakon 15 sati. Slijedom toga, nakon 15 sati i PP Trogir više ne može davati nalog za premještanje vozila, što je dovelo do obustave rada pauka na trogirskom području.
HomeTROGIR Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala