Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Grad Trogir i ove godine dijeli božićnice za umirovljenike. U usporedbi s 2017., više umirovljenika dobit će financijsku pomoć Grada za blagdanski budžet jer je povećan raspon dodjele pa će umjesto do 1500 kuna, pravo na novčanu potporu imati umirovljenici s mirovinom do 2000 kuna i to u sljedećim iznosima:
Srijeda, 28 Studeni 2018 11:26

Vodu i dalje treba prokuhavati

Zbog zamućenja vode na izvorištu rijeke Jadro uslijed obilnih kiša posljednjih dana, te posljedičnog zamućenja vode iznad dopuštenih vrijednosti i u vodoopskrbnoj mreži, stanovništvu šireg područja grada Splita, Solina, Kaštela i Trogira savjetuje se da vodu iz slavina prokuhavaju prije uporabe za piće za malu djecu (do 3 godine starosti), starije i imunoinsuficijentne osobe (osobe oslabljenog imuniteta).
Želimo pokazati da nismo građani drugog reda i pomoći da Trogir nabavi scala mobil koji bi pomogao osobama s invaliditetom da se lakše kreću po gradskoj jezgri, poručio je predsjednik Udruge TOMS Ivica Bašić.
Grad Trogir i Trogir holding pridružili su se kampanji SPLIT PARKING-a ' Želiš li se mijenjati za mjesto?' i u sklopu svojih parkirališta u Trogiru postavili 'žive oznake' kako bi građane osvijestiti da se ne parkiraju na mjestima rezerviranim za osobe s invaliditetom.
HomeTROGIR Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala