Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Udruga prijateljstva grada Trogira i Vaterstettena obilježava deset godina suradnje. Tim povodom članovi udruge iz Trogira otputovali su 22. rujna u uzvratni posjet svojim prijateljima u Vaterstetten.
Uspješno je okončana kadrovska priča Županijskog doma zdravlja o dovođenju specijalista radiologije iz BIH na rad u trogirsku ispostavu Doma zdravlja Splitsko-dalmatinske županije. Kako se doznaje od Ruže Kovačević Bilić zamjenice trogirskog gradonačelnika, liječnik bi u Trogiru trebao biti već 4. listopada.
Po društvenim mrežama prelomila se vijest kako Caffe bar Galion nakon 44 godine rada zatvara svoja vrata zauvijek. Radi se o jednom od prvih kafića u našem gradu, kako ga mnogi nazivaju, kafića brojnih trogirskih generacija. To je spomenik sreće, ljubavi, prijateljstva, rastanaka, dnevnih kava i noćnih izlazaka, tu ostaju uspomene, tajne, prve ljubavi.
Nakon prošlotjedne odgode zbog lošeg vremena, sutra će se (utorak, 01. listopada 2019. god) u Trogiru obilježiti Dan policije. Program će se održati na Obali bana Petra Berislavića u Trogiru, u vremenu od 10,00 do 13,00 sati.
HomeTROGIR Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala