Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Svečanim misnim slavljem u nacionalnom svetištu blaženog Augustina Kažotića i samostanu svetog Dominika vjernici trogirskih i susjednih župa oprostili su se u nedjelju, 15. rujna od fr. Matijasa Farkaša i fr. Ante Kazotija koji odlaze na druge dužnosti.
Martin Hutchinson, bivši vatrogasac iz Engleske, koji je na svjetskoj turneji za okoliš, stigao je u četvrtak u Trogir .
Tijekom dana srijeda 11. rujna 2019. nepoznati počinitelj je iz prostorija stana obiteljske kuće u Trogiru otuđio razni nakit. Počinjena materijalna šteta se cijeni na oko 45 tisuća kuna, a policijski izvidi su u tijeku.
Srijeda, 11 Rujan 2019 07:33

Rekonstrukcija ULICE PUT DRAGULINA

U sklopu Programa gradnje i rekonstrukcije objekata i uređenja komunalne infrastrukture u Gradu Trogiru za razdoblje 2019. planira se rekonstrukcija odnosno izgradnja dionice ulice Put Dragulina (od spoj s ulicom Put Mulina do spoj s ulicom Put Kapelice, faza 1. i 2.), ukupne duljine 224 m.
Stranica 1 od 443
HomeTROGIRDOMINIKANSKI SAMOSTAN: Zbog odlaska na nove službe fr. Matijas Farkaš i fr. Ante Kazoti oprostili se od vjernika i samostanske zajednice Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala