Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Nedjelja, 24 Ožujak 2019 15:06

U ponedjeljak slavimo blagdan Blagovijesti

U ponedjeljak, 25. ožujka je blagdan Navještenja Gospodinova ili Blagovijest.
Policijski službenici Policijske postaje Trogir su dovršili kriminalističko istraživanje nad 34-godišnjakinjom, koju se sumnjiči da je 20. ožujka provalila u štand u sklopu trgovačkog centra u Trogiru, iz kojeg je otuđila veću količinu nakita, izvijestili su iz PU splitsko-dalmatinske.
Lions klub Trogir i kaštelanski Klub žena liječenih na dojci povodom Dana narcisa organizira humanitarnu akciju prodaje narcisa. Humanitarna akcija održat će se 23. ožujka u subotu od 9:30 do 12:00 sati na Gradskim vratima tijekom koje će se prodavati narcisi, a prikupljena sredstva će se koristiti u prevenciji i ranom otkrivanju raka dojke.
U župi Sv. Jakova apostola na Čiovu, 19. ožujka u crkvi sv. Josipa u kojoj se održava nedjeljom sv. misa za mlade, proslavljen je blagdan sv. Josipa. Ovom blagdanu prethodila je devetnica - odnosno duhovna priprava koju je predvodio župnik fra Matija Matošević. Svečano misno slavlje predvodio je fra Ivan Lelas - gvardijan samostana na otoku Krapnju ispred Brodarice uz suslavlje župnika fra Matije Matoševića i pratnju župnog zbora kojim ravna maestro Vinko Buble te nazočnost mnoštva obožavatelja sv. Josipa sa šireg trogirskog područja.
Stranica 1 od 409
HomeTROGIRSLAVUJI KAMERLENGA U ZNAKU NAJLJEPŠIH ŽENSKIH VOKALA Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala