Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Srijeda, 23 Travanj 2014 06:04

Novi ljetni hit Alena Nižetića

Alenov novi singl ''Tvoje more" siguran je novi ljetni hit a najavio je i njegov novi glazebni izričaj iako je ostao u okvirima Dalmacije. Ovo je mali stilski zaokret prema pop rocku koji mu idealno odgovara! Alen i autor Matko Šimac otkrivaju kako je došlo do ove nove suradnje te da su oboje izuzetno zadovolji spojem koji se dogodio!
Utorak, 22 Travanj 2014 08:45

Kokoš progovorila u Nigeriji?

Stanovnici Makurdia, glavnog grada države Benue u Nigeriji jučer su se uspaničili oko kokoške koja je progovorila na lokalnoj tržnici tik prije nego su je kanili zaklati.
Utorak, 22 Travanj 2014 07:48

SuperUho festival u Šibeniku

Od 3. do 5. kolovoza u Šibeniku, na 10 minuta hoda od katedrale Sv. Jakova, održat će se prvo izdanje SuperUho Festivala, orijentiranog na aktualnu međunarodnu glazbenu scenu.
Utorak, 15 Travanj 2014 07:27

Zorica Kondža na Gradskom radiju

Zorica Kondža hrvatska je pjevačica zabavne glazbe. Glazbenu karijeru započela je u splitskoj grupi „Stijene“ krajem 1970-ih, odnosno početkom 1980-ih, da bi je 1984. nastavila kao solistica. Odlikuje je glas velikog raspona, u kojem se mediteranski temperament susreće s modernim žanrovima, poput soula, bluesa i rock and rolla.
HomeZABAVAMotostar iz Trogira cijeli vikend u City centru Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala