Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Plesačice plesnog kluba DOXA sudjeluju na svjetskom natjecanju u plesu koje se održava u Poreču od 28.svibnja do 02. lipnja. Sedamnaest natjecateljica u dobi od 8 do 11 godina natjecat će se u Jazz kategoriji i kako su nam rekle, bitno je sudjelovati a ne pobijediti.
Utorak, 27 Svibanj 2014 11:19

Nikad više pjevača na jednom mjestu

Hrvatska glazbena unija i Hrvatska radiotelevizija, uz pomoć gradova Zagreba, Splita i Rijeke, Hrvatskog društva skladatelja, a u Splitu i u suradnji s Gradskim društvom Crvenog križa i Udrugom prijatelja i veterana Domovinskog rata, organizirali su u ponedjeljak navečer humanitarne koncerte u pod nazivom "Hrvatska pomaže".
Hrvatska glazbena unija i Hrvatska radiotelevizija, uz pomoć gradova Zagreba, Splita i Rijeke, Hrvatskog društva skladatelja, a u Splitu i u suradnji s Gradskim društvom Crvenog križa u Splitu i Udrugom prijatelja i veterana Domovinskog rata, u ponedjeljak 26. svibnja 2014. organiziraju humanitarne koncerte u Zagrebu, Splitu i Rijeci pod nazivom "Hrvatska pomaže".
Četvrtak, 22 Svibanj 2014 10:08

Humanitarni koncert "Hrvatska pomaže"

Hrvatska glazbena unija i Hrvatska radiotelevizija, uz pomoć gradova Zagreba, Splita i Rijeke, u ponedjeljak 26. svibnja 2014. organiziraju humanitarne koncerte u Zagrebu, Splitu i Rijeci pod nazivom Hrvatska pomaže.
HomeZABAVA Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala