Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Petak, 11 Srpanj 2014 11:19

Vodič za Ultra Music Festival 2014

Festival Ultra Europe održat će se u Splitu od petka 11. srpnja do nedjelje 13. srpnja, a nakon dana pauze, partijanje se nastavlja na završnici na otoku Hvaru, u utorak 15. srpnja.
Utorak, 08 Srpanj 2014 07:40

Crvena jabuka u Aurori

Preko deset studijskih albuma, nekoliko uspješnih kompilacija, brojne turneje i veliki hitovi čine Crvenu jabuku i danas jednim od najpopularnijih pop grupa. U primoštenskoj Aurori pjevaju ove subote, 12. srpnja a za ulaznicu u pretprodaji valja izdvojiti tek 50 kuna.
Gromoglasan pljesak i skandiranje „Vinko, Vinko" odmah su dali naslutiti da je ovogodišnji Festival zabavne glazbe Split 2014. dobio pobjedničku pjesmu. Skladba posvećena pokojnom trogirskom slavuju Vinku Coci "Devet slova jedne riči" Pere Kozomare koju su izveli Alen Niżetić, Vinkov brat Duje, Marko Škugor, klapa Čiovo i Robert Kurbaša osvojila je Grand prix 54. Splitskog festivala.Prva nagrada stručnog ocjenjivačkog suda otišla je u ruke Petra Graše za pjesmu "Uvik isti".Dupkom pune Prokurative još su jednom potvrdile kako ova glazbena manifestacija itekako ima svoju poklonike.Foto: Tom Dubravec
Ponedjeljak, 07 Srpanj 2014 06:55

Dječji zbor Trogir na Malom Splitu

"Iz srca Splita za dicu svita" naziv je ovogodišnjeg tradiocionalnog festivala "Mali Split" koji će se u večeras s početkom u 20,30, održati na splitskim Prokurativama.
HomeZABAVA Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala