Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Sve je spremno za još jedno veličanstveno izdanje festivala ULTRA Europe! Klub Giraffe Palm Beach House večeras će otvoriti vrata prvim posjetiteljima festivala, a svi oni koji su uspjeli na vrijeme osigurati ulaznicu za Opening Party započet će ovogodišnju ULTRA avanturu uz sjajnu techno i deep house producenticu i DJ-icu Nicole Moudaber. Danima unaprijed rasprodan party odlična su najava svega što nas očekuje na slavljeničkom izdanju festivala.
Vijest o produženju ugovora i ostanku festivala ULTRA Europe u Hrvatskoj do najmanje 2022. godine obradovala je brojne fanove festivala, a posebno rođendansko izdanje, koje nas za samo nekoliko dana očekuje u Splitu, podržala su i brojna domaća poznata lica! Čestitke i podršku festivalu tako su poslali glazbenici Luka Nižetić i Damir Kedžo, glumci Mislav Čavajda, Slavko Sobin, Ana Gruica i Ivo Perkušić, hrvatski plivački olimpijac Mario Todorović, dizajneri Anamarija Asanović i dvojac ELFS, baletan Tomislav Petranović, uspješni modeli Kim Kosanović i Patrik Cvetko te brojni drugi.
Ponedjeljak, 10 Srpanj 2017 15:07

Ovu subotu svi na "Trogirski ljetni karneval"

Već tradicionalni Trogirski ljetni karneval održat će se u subotu, 15. srpnja, s početkom u 21 sat.
Potvrđena je vijest koju su priželjkivali brojni domaći i svjetski poklonici najiščekivanijeg ljetnog glazbenog događaja! Festival ULTRA Europe ostaje u Hrvatskoj do 2022. godine, a ova će vijest dodatno začiniti spektakularni slavljenički program kojim se obilježava prvih pet godina festivala. Na službenoj konferenciji za medije objavljena još jedna ekskluzivna informacija. Hrvatski nogometni klub Hajduk i organizatori festivala potpisali su sponzorski ugovor pa je tako ULTRA Europe jedini festival na svijetu koji izravno podržava rad i razvoj jednog profesionalnog nogometnog kluba.
HomeZABAVA Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala