Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Još nas samo nekoliko dana dijeli od velikog koncerta Petra Graše koji će se održati u subotu, 7. travnja u dvorani Krešimira Čosića, s početkom u 20:30sati!
Nakon nedavno objavljenogsedamnaestog albuma Walk Between Worldste rasprodanih koncerata diljem Europe koji se održavaju u sklopu istoimene turneje, Grad Splitte tvrtkaMPG Livesa zadovoljstvom najavljuju hrvatski koncert najpopularnijeg škotskog rock benda,grupe Simple Minds, na jednoj od najljepših splitskih plaža, na Žnjanu,5. svibnja 2018.godine.
Kako bi sve bilo spremno za jubilarnu 25. dodjelu Glazbene nagrade Porin, u Spaladium Areni već uvelike traju pripreme, a postavljena je i raskošna pozornica na kojoj će 23. ožujka biti dodijeljene nagrade. Na završnoj svečanosti nastupit će i neka od najvećih imena hrvatske glazbene scene.
Samo desetak dana uoči jubilarne svečane dodjele glazbene nagrade, u hotelu Cornaro održana je konferencija za medije “Četvrta godina Porina u Splitu“ na kojoj su prisustvovali župan Splitsko-dalmatinske županije Blaženko Boban, gradonačelnik Splita Andro Krstulović Opara, direktorica Turističke zajednice Split Alijana Vukšić, glavna tajnica Porina Ivana Martinac, producent Porina Tomislav Mrduljaš te izvršni direktor Porina Davor Drezga.
HomeZABAVA Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala