Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Obavještavamo Vas da je vikend pred nama, pravi 'cool' vikend, rezerviran za svu djecu ali i roditelje. Vratit ćemo osmijeh i djedovima i bakama sa prigodnim predstavama ali i autohtonim proizvodima te domaćim delicijama. Stoga, pripremite se ovaj vikend, subotu i nedjelju, budite dio “Dječje Intrade 2017. godine“ samo u Vašem omiljenom Shopping centru Trgovačkom centru MARISA! Pridružite nam se i dođite u što većem broju, a svojim doprinosom, upotpunite našu dječju priču koju kreiramo samo za Vas. U nastavku pročitajte glavna zbivanja unutar centra.
Ansambl narodnih plesova i pjesama Hrvatske LADO priprema novi kulturni spektakl u splitskoj Spaladium Areni. Predstavnici najljepše hrvatske glazbene i plesne tradicije, koncert pod sloganom Čuvajmo naše blago održat će 1. prosinca u 19 sati, a splitska publika po prvi puta uživat će u ovogodišnjem cjelovečernjem programu Ispod duba stoljetnoga.
Bliži se izbor za Miss Hrvatske: Koja je ljepotica vama najljepša? Pred nama je još jedan izbor za najljepšu Hrvaticu. Krajem ovog mjeseca, točnije 26. rujna, u Zadru se održava finalni izbor za Miss Hrvatske.
Eto, dogodilo se i to. Došao je kraj vezi Jelene Rozge i Stjepana Hausera, koja je od samog svog početka, u ljeto 2015. godine, izazivala brojne kontroverze.
HomeZABAVA Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala