Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Srijeda, 17 Listopad 2018 12:08

U SUBOTU NA GRIPAMA I GOST IZNENAĐENJA

Svega nekoliko dana dijeli nas od koncerta godine na Gripama.
Orkestar Hrvatske ratne mornarice priređuje svečani koncert povodom otvorenja svoje koncertne sezone 2018./2019. na kojem gostuju Jazz Orkestar Hrvatske vojske, Klapa Sveti Juraj HRM i solisti Ana Opačak, Saša Jakelić i Adalbert Turner Juci pod dirigentskim vodstvom Tonća Ćićerića i Davora Dropuljića.
"Karlo, ti znaš da bi se ti mogao baviti ovim poslom. Poslušaj, usudi se i kreni. Prolaziš u glazbenoj industriji, ali na svjetskoj sceni", rekao je Massimo mladom pjevaču Karlu Vudriću prošle godine u showu Zvijezde.
Jedinstvena domaća inačica najvećeg svjetskog glazbenog spektakla nedavno je najavila datum ponovnog okupljanja, a oni najnestrpljiviji od danas mogu započeti s pripremama i u svoje ljetne party kalendare upisati ime ULTRA Europe. Danas će, točno u 12 sati, u prodaju biti puštene ulaznice za sedmo izdanje jedinstvenog destinacijskog festivala koji nas od 11. do 17. srpnja 2019. godine očekuje u Splitu, Braču, Hvaru i Visu. Svi oni koji su se prethodno registrirali na službenoj stranici festivala ulaznice će moći kupiti po najpovoljnijim cijenama, a osim trodnevnih i VIP ulaznica za splitski Poljud, ULTRA je ove godine najavila dva nova paketa ulaznica – Destination ULTRA Europe ulaznice i RESISTANCE Croatia ulaznice.
HomeZABAVA Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala