Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

I prije same premijere, pjesma je proglašena Severininom najemotivnijom i najljepšom baladom do sada
Ženska klapa Mindula iz Okruga Gornjeg prošle je godine organizirala seminar ženskog klapskog pjevanja “O-Krug” u Okrugu Gornjem. Na radionicama je sudjelovalo šezdesetak polaznica. Zbog potreba i zanimljivosti ovakvih događanja (edukativnih radionica) odaziv je bio veći od očekivanog. Ovogodišnji seminar će se održati ovog vikenda, 12 i 13. listopada 2019., a ove godine broj prijavljenih je premašio prošlogodišnji.
Jedno od najposjećenijih Trogirskih kulturnih ljeta nedavno je završilo, a Grad Trogir i Turistička zajednica prezadovoljni su 49. izdanjem ove tradicionalne manifestacije. U dva mjeseca na raznim lokacijama, od stare gradske jezgre, do Čiova, Drvenika… održani su deseci koncerata, kazališnih predstava, folklornih nastupa među kojima i obilježavanje 50. obljetnice trogirskog KUD-a Kvadrilja. Otvorene su mnoge izložbe, priređeno je 11. izdanje prestižne Opere Selecte, drugi po redu Kula Kula festival nametnuo se kao jedan od hit ljetnih događaja urbane glazbe na Jadranu, kao i drugo izdanje Bokun festivala, festivala osjetila koji donosi mnogo živosti u Trogir i sredinom rujna.
Nakon prošlogodišnjeg rasprodanog koncerta na 'Gripama', Bebek 21. prosinca Splićanima priprema još veći spektakl
Stranica 1 od 154
HomeZABAVAULTRA BEACH 2019. NAJAVLJUJE: Ekskluzivni nastup glazbenih velikana Martina Solveiga i Jaxa Jonesa Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala