Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Utorak, 25 Ožujak 2014 07:54

Vrijedna donacija za Muzej grada Trogira

Fundus zbirke suvremene umjetnosti Muzeja grada Trogira obogaćen je vrijednim darovanjem. Radi se o brončanoj bisti s likom Krune Quiena koju je Muzeju darovala gđa. Gordana Quien - Belamarić. Vrijednost ove brončane biste posebnog je kulturno-povijesnog i umjetničkog značaja za Trogir zbog Quienove posebne veze s Trogirom.
Kulturno - prosvjetno društvo „Jelačić“ iz Petrovaradina boravi u Trogiru do 23. ožujka, u organizaciji udruge Trogirski gastronom. Nakon što su u petak u pratnji turističkog vodića obišli kulturno-povijesne znamenitosti Trogira, u Gradskoj vijećnici ih je srdačno primio zamjenik gradonačelnika Radovan Slade-Šilović zaželjevši im ugodan boravak u UNESCO-vom ljepotanu.
Četvrtak, 20 Ožujak 2014 08:46

KUD Kvadrilja u Budimpešti

Članovi starije generacije KUD-a Kvadrilja otputovali su u Budimpeštu, točnije u Ujbudu 11. okrug Budimpešte.
Srijeda, 19 Ožujak 2014 11:04

Završena akcija “Čitam, dam, sretan sam"

Više od tri stotine slikovnica i knjiga prikupljenih u akciji Gradske knjižnice Kaštela, pokrenutoj u povodu Međunarodnog dana darivanja knjiga, koja je provedena pod geslom “Čitam, dam, sretan sam – svoju knjigu daruj i tuđe srce obraduj”, poklonjeno je u utorak, 18. ožujka Domu za djecu Miljenko i Dobrila u Kaštel Lukšiću.
HomeKULTURATrogirski portal Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala