Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Četvrtak, 03 Srpanj 2014 12:12

Otvoreno Trogirsko ljeto

Nastupima trogirskih društava otvoreno je Trogirsko ljeto. Uz osmišljene scenske nastupe trogirskih kulturno umjetničkih društava i uz prigodne tekstove o Trogiru na otvorenju kulturnog ljeta uživali su brojni Trogirani i gosti.
Legendarni umjetnik svjetskog renomea Mario Miše, porijeklom iz Trogira, koji je poznat po bliskoj suradnji s dizajnericom Vivienne Westwood i dizajner anđeoskih krila Victoria’s Secret izradio je prekrasne kostime za spot „Hajde da ludujemo“ čiju obradu izvodi teen zvijezda Endi (Endi Schrotter).
U uredu Turističke zajednice Trogir održana je tiskovna konferencija na kojoj je bilo riječi o ostvarenom prihodu humanitarnog koncerta Carmine Burane, koji se održao 14.lipnja u Trogiru. Zamjenik gradonačelnika Radovan Slade Šilović izvjestio je da se prodala 431 ulaznica čime je prikupljeno 30.170,00 (trideset tisuća i sto sedamdeset kuna) koje će biti uplaćene na račun Hrvatskog Crvenog križa.
Ponedjeljak, 30 Lipanj 2014 10:07

Trogirsko ljeto

02. srpnja u 21 i 30 sati, na Trgu Ivana Pavla II održat će se svečano otvaranje Trogirskog ljeta, u čijem će programu sudjelovati brojna trogirska kulturno – umjetnička društva.
HomeKULTURANovinarima predstavljen program 45. Trogirskog kulturnog ljeta Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala