Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Četvrtak, 03 Travanj 2014 06:15

Izložba “Probudi se, umij se u cviću...”

Otvaranje izložbe “Probudi se, umij se u cviću...” održat će se 8. travnja 2014. u 18:00 sati, u atriju Muzeja grada Trogira. Ova je izložba nastala kao rezultat uspješne suradnje Muzeja grada Trogira i Osnovne škole Majstora Radovana.
Utorak, 01 Travanj 2014 06:18

Ibrica Jusić u Trogiru

Poznati estradni umjetnik i šansonijer Ibrica Jusić posjetio je Trogir u petak, 28. ožujka. Primili su ga trogirski gradonačelnik Ante Stipčić i zamjenik gradonačelnika Radovan Slade-Šilović. Upravo sa zamjenikom Šilovićem načelno je dogovorio koncert povodom njegove 50-te obljetnice stvaralaštva. Taj zanimljiv događaj, kako saznajemo, trebao bi se upriličiti u Kneževom dvoru, u sklopu Trogirskog kulturnog ljeta. Tema je bio i festival Slavuji Kamerlenga - Vinko Coce, na kojem bi također poznati šansonijer mogao nastupiti.
Utorak, 25 Ožujak 2014 07:54

Vrijedna donacija za Muzej grada Trogira

Fundus zbirke suvremene umjetnosti Muzeja grada Trogira obogaćen je vrijednim darovanjem. Radi se o brončanoj bisti s likom Krune Quiena koju je Muzeju darovala gđa. Gordana Quien - Belamarić. Vrijednost ove brončane biste posebnog je kulturno-povijesnog i umjetničkog značaja za Trogir zbog Quienove posebne veze s Trogirom.
Kulturno - prosvjetno društvo „Jelačić“ iz Petrovaradina boravi u Trogiru do 23. ožujka, u organizaciji udruge Trogirski gastronom. Nakon što su u petak u pratnji turističkog vodića obišli kulturno-povijesne znamenitosti Trogira, u Gradskoj vijećnici ih je srdačno primio zamjenik gradonačelnika Radovan Slade-Šilović zaželjevši im ugodan boravak u UNESCO-vom ljepotanu.
HomeKULTURA"Momenti mog Trogira" Tomislava Šantića u Muzeju grada Trogira Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala