Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Petak, 20 Lipanj 2014 10:07

Izložba: "Očevi nam obdariše ruke”

Pučka kulturna udruga “Srebrena Marina” u Muzeju grada Trogira otvorit će 24. lipnja 2014. izložbu trojice svojih članova pod nazivom “Očevi nam obdariše ruke”. Svoje radove predstavit će Tomislav Šalov, Emil Mikelić te Neno Matijaš. Otvorenje izložbe održat će se u 20:00 sati.
Bio je ovo nezaboravan doživljaj za oko 500 posjetitelja koji su kupnjom ulaznice pripomogli poplavljenim područjima, rekao je zamjenik gradonačelnika Radovan Slade-Šilović, nakon izvedbe Carmine Burane, na Trgu Ivana Pavla II.
Petak, 06 Lipanj 2014 11:11

Carmina Burana za poplavljenu Slavoniju

Udruženim snagama gradova Trogira, Kaštela i Solina, te općina Seget i Okrug organizira se humanitarni koncert „Carmina Burana“ za pomoć poplavljenim područjima Slavonije koji će se održati 14. lipnja 2014. g. u 21:30h na glavnom trgu grada Trogira.
Sveučilište u Zagrebu, Katolički bogoslovni fakultet i Hrvatski institut za povijest Zagreb suorganizatori su trodnevnoga međunarodnog znanstvenog skupa "Biskup i redovnička zajednica" koji će okupiti dvadeset i dvoje eminentnih stručnjaka i proučavatelja povijesti umjetnosti od srednjega vijeka do suvremene povijesti.
HomeKULTURA(N)ova "Godina od sto čuda" od utorka u atriju Muzeja grada Trogira Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala