Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Petak, 06 Lipanj 2014 11:11

Carmina Burana za poplavljenu Slavoniju

Udruženim snagama gradova Trogira, Kaštela i Solina, te općina Seget i Okrug organizira se humanitarni koncert „Carmina Burana“ za pomoć poplavljenim područjima Slavonije koji će se održati 14. lipnja 2014. g. u 21:30h na glavnom trgu grada Trogira.
Sveučilište u Zagrebu, Katolički bogoslovni fakultet i Hrvatski institut za povijest Zagreb suorganizatori su trodnevnoga međunarodnog znanstvenog skupa "Biskup i redovnička zajednica" koji će okupiti dvadeset i dvoje eminentnih stručnjaka i proučavatelja povijesti umjetnosti od srednjega vijeka do suvremene povijesti.
Srijeda, 04 Lipanj 2014 08:18

Carmina Burana na Trgu Ivana Pavla II

Udruženim snagama gradova Trogira, Kaštela i Solina, te općina Seget i Okrug organiziran je humanitarni koncert „Carmina Burana“ za pomoć poplavljenim područjima Slavonije koji će se održati 14. lipnja 2014. g. u 21:30h na glavnom trgu grada Trogira, (Trg Ivana Pavla II).
Utorak, 03 Lipanj 2014 12:47

Završni koncert učenika glazbene škole

Učenici glazbene škole Josipa Hatzea DO Trogir pokazali su stečeno znanje na završnom koncertu kojeg su pred brojnom publikom održali 30. svibnja u dvorištu palače Ćipiko.
HomeKULTURA"Momenti mog Trogira" Tomislava Šantića u Muzeju grada Trogira Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala