Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Subota, 06 Rujan 2014 11:26

Zatvoreno Trogirsko kulturno ljeto 2014

Hvala svima koji su dali svoj doprinos u kulturnim manifestacijama tijekom ovogodišnjeg Trogirskog kulturnog ljeta“ rekao je gradonačelnik Ante Stipčić koji je zajedno s zamjenikom Radovanom Slade - Šilovićem u prepunom Kneževom dvoru 05. rujna zatvorio Trogirsko kulturno ljeto 2014.
Rezultat svega je igračka. Nova igračka trodimenzionalna je, na zid ovješena, viseća ili samostojeća estetska činjenica, sebi dovoljna, ali ne nužno i samo takva - kazao je 03. rujna Vedran Karadža Tabulov prilikom otvorenja svoje izložbe „Bez početka i bez kraja“ koja u Muzeju grada Trogira ostaje otvorena do 13. rujna.
Ponedjeljak, 01 Rujan 2014 09:19

Održane treće „Trogirske užance“

Trogirska cakavica popraćena pjesmama trogirskog slavuja Vinka Coce i uglednih trogirskih pjesnika u izvedbi Dječjeg zbora Trogir i Eugena Stjepana Višića oduševila je publiku 31. kolovoza u prepunom Kneževom dvoru.
Ponedjeljak, 01 Rujan 2014 07:00

Svjetski uspjeh Maria Miše u Kolumbiji

Hrvatski umjetnik Mario Miše porijeklom Trogiranin, dizajnirao je kostime povodom otvorenja nacionalne operne kuće u Bogoti. Kostime je Mario Miše ručno oslikavao više od 100 sati, a izgledom podsjećaju na pravo malo umjetničko djelo.
HomeKULTURADobrila Stella Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala