Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Ponedjeljak, 01 Rujan 2014 09:19

Održane treće „Trogirske užance“

Trogirska cakavica popraćena pjesmama trogirskog slavuja Vinka Coce i uglednih trogirskih pjesnika u izvedbi Dječjeg zbora Trogir i Eugena Stjepana Višića oduševila je publiku 31. kolovoza u prepunom Kneževom dvoru.
Ponedjeljak, 01 Rujan 2014 07:00

Svjetski uspjeh Maria Miše u Kolumbiji

Hrvatski umjetnik Mario Miše porijeklom Trogiranin, dizajnirao je kostime povodom otvorenja nacionalne operne kuće u Bogoti. Kostime je Mario Miše ručno oslikavao više od 100 sati, a izgledom podsjećaju na pravo malo umjetničko djelo.
Glazbeno poetska večer u izvedbi maestra Matije Dedića i glumca Božidara Alića održana je 29. kolovoza u Kneževom dvoru. Brojna publika, domaća i strana imala je priliku poslušati talijanske canzone, jazz-standarde i skladbe Arsena Dedića.
Petak, 29 Kolovoz 2014 07:51

Mladi dominikanci započinju novicijat

U nedjelju 31. kolovoza u samostanskoj crkvi sv. Dominika i nacionalnom svetištu bl. Augustina Kažotića u Trogiru, tijekom mise u 9:00 sati koju će predvoditi provincijal hrvatske dominikanske provincije fra Anto Gavrić, 11 mladih momaka većinom iz Hrvatske, te po jedan iz BiH i Njemačke, obući će dominikanski habit i započeti jednogodišnji novicijat.
HomeKULTURAAnte Tadić – IZLOŽBA DALMATINSKE NAIVE Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala