Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Hrvatska spisateljica i vrsna komičarka Marijana Perinić u Gradskoj knjižnici Trogir je u sklopu “Mjeseca hrvatske knjige”, predstavila svoju treću knjigu “Jesi online?”.
Pred najzahtjevnijom publikom, djecom, kojoj je i namijenjena, pisac i novinar Anto Pranjkić predstavio je svoju zbirku kratkih priča “Leptir Božo”. Vesele i tužne priče, rezultat autorovih sjećanja na djetinjstvo i jedan svijet koji nestaje, nose pouku i poruku mladima. Uvijek pozitivan, uvijek s dobrom emocijom i osjećajem da za svaki problem postoji rješenje Anto Pranjkić s lakoćom se približio djeci i uveo ih u svijet mašte, u razgovor i raspravu… Iako potekli iz različitih sredina, lako su našli zajednički jezik. Svi skupa su se dobro zabavili, naučili još ponešto o rješavanju problema i prijateljstvu, te otišli zadovoljni. Izvor: Gradska knjižnica Trogir
Prva samostalna izložba talijansko-američke vizualne umjetnice, glumice, pjevačice i pjesnikinje - Esther Canate otvorena je u ponedjeljak u atriju Muzeja grada Trogira.
U ponedjeljak, 22. listopada 2018. godine, u 20:00 sati, u atriju Muzeja grada Trogira otvara se izložba "Elemental" - prva samostalna izložba talijansko-američke vizualne umjetnice, glumice, pjevačice i pjesnikinje - Esther Canate.
HomeKULTURA Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala