Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

U srijedu, 2. listopada 2019. u velikoj dvorani Župnog ureda sv. Lovre u Trogiru, Trg pape Ivana Pavla II. br. 6, s početkom u 18 sati, obilježiti će se ovogodišnji Dani europske baštine, izložbom „Biseri u moru svile i baršuna“ i prezentacijom višegodišnjega rada na zaštiti i očuvanju povijesnih tekstilnih predmeta Župe sv. Lovre.
U organizaciji Likovne udruge Trogir ovu subotu se u parku Žudika, u vremenu od 11 do 24 sata, održava likovna manifestacija "TROGIR GRAFFITI JAM 2019".
Književni krug Split, Arheološki muzej, Filozofski Fakultet te Zavod za znanstveni i umjetnički rad HAZU u Splitu organiziraju u subotu 28. rujna 2019. godine, od 19:00 do 20:00 sati, Trg braće Radića 7 (Palača Milesi) u Splitu, predstavljanje knjige „Iz dalmatinskog srednjovjekovlja“ uglednog povjesničara umjetnosti, prof. dr. Iva Babića. Domaćin je akademik Nenad Cambi, govore Ivana Prijatelj Pavičić, Ivan Basić i sam autor.
Ogranak Matice hrvatske u Trogiru organizirao je izložbu KIP BIBLIJE – TIJELO JEZIKÂ SA SVIJU KONTINENATA autora i kolekcionara Siniše Vukovića, koja je otvorena u četvrtak, 19. rujna u crkvi sv. Barbare.
HomeKULTURATrogirsko kulturno ljeto 2019.: dva mjeseca vrhunskih glazbenih i kulturnih događanja Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala