Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Za vrijeme prosinca u crkvi svetog Dominika organizirani su razni koncerti i promocija glasila mladih dominikanaca: 02.12. (nedjelja) -Večernju svetu misu u 18:30, koju predvodi don Jenko Bulić, pjesmom će animirati VIS Sv. Križ iz Župe Žedno-Arbanija. Nakon mise uslijedit će promocija glasila mladih dominikanaca „Izazov istine“ uz glazbeni recital dominikanskih bogoslova 09. 12. (nedjelja) - Večernju svetu misu u 18:30 pjesmom će uzveličati Pučki pivači sv. Cecilije, Župa Uznesenja BDM iz Kaštel Lukšića , nakon čega slijedi i njihov koncert 12.12. (srijeda) U 20 sati koncert duhovne glazbe održat će HPD Petar Berislavić i njihovi gosti 16.12. (nedjelja) - VIS Anđeli (sestre Botić) iz Kaštel Novog pjesmom će animirati večernju svetu misu u 18:30 , a potom i održati koncert 23.12. (nedjelja) - HPD Bijaćka vila iz Kaštela pjesmom će obogatiti večernju svetu misu u 18:30 , a potom i održati koncert. 30.12. (nedjelja) - Pučki pivači zbora sv. Cecilije iz Župe Uznesenja BDM iz Kaštel Lukšića pjevanjem će animirati svetu misu u 18:30 , a zatim će trogirski glazbenici i njihovi gosti održati Božićni koncert.
Točno je 40 godina prošlo otkad je značajna hrvatska slikarica 20. stoljeća, Cata Dujšin Ribar rodnom gradu Trogiru darovala dio svojeg bogatog slikarskog opusa. Te je 1978. godine, 29. studenog, u Muzeju grada Trogira otvorena Galerija Cate Dujšin Ribar!
S prvom božićnom pjesmom na radiju, stiglo je vrijeme za poziv kreativcima i rukotvorcima na prijave za sudjelovanje na Božićnom sajmu rukotvorina u Muzeju grada Trogira!
Zbog velikog interesa publike 'Brodolomke' se vraćaju u Split, predstava će se održati u petak, 30. studenog, s početkom u 18 u dvorani Lora. Kako doznajemo od organizatora, to će biti zadnje gostovanje u Splitu u ovoj godini.
HomeKULTURA Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala