Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Srijeda, 25 Travanj 2018 10:01

U petak predavanje "Razgovori o fotografiji"

Drugi po redu “Razgovori o fotografiji” održat će se u petak, 27. travnja u Gradskoj vijećnici s početkom u 20 sati.
Utorak, 24 Travanj 2018 13:00

"Noć knjige" u Gradskoj knjižnici Trogir

Noć knjige, u svom se sedmom izdanju na temu 'Budućnost knjige' održala u čitavoj Hrvatskoj u više od 636 knjižnica, knjižara, kulturnih centara, škola, bolnica, muzeja i drugih ustanova.
Ponedjeljak, 23 Travanj 2018 10:16

Započela 7. FESeTemana trogirskoga libra

Ovogodišnja, 7. FESeTemana trogirskoga libra - tradicionalni festival knjiga trogirskih autora, izdavača i knjiga s trogirskim temama – otvorena je u atriju Muzeja grada Trogira u ponedjeljak, 23. travnja, a traje do subote, 28. travnja. FESeTemana trogirskoga libra - manifestacija u organizaciji Muzeja grada Trogira, nastala u povodu obilježavanja Dana hrvatske knjige prema ideji Daniele Kontić - Strojan, ove će godine posjetiteljima ponuditi rekordan broj naslova trogirskih autora, izdavača i knjiga s trogirskom tematikom.U radnom vremenu od ponedjeljka do petka od 9:00 do 12:00 te od 17:00 do 20:00 sati, subotom od 9:00 - 12:00, svakako svratite u atrij Muzeja grada Trogira, prolistajte knjige, pogledajte što se nudi i pronađite nešto za sebe - od poezije i beletristike preko znanstvenih studija i časopisa iz područja glazbe, filozofije, zaštite spomenika i povijesti do slikovnica za djecu. Osim prodajne izložbe knjiga u atriju Muzeja grada Trogira, program u okviru FESeTemane odvijat će se i u Galeriji Cate Dujšin Ribar. U četvrtak, 26. travnja u 19:30 sati književnik Edi Matić predstavit će knjigu Bobe Đuderije Marčelina: Nisam vam sve rekla, u izdanju Naklade Val. S obzirom na pozitivne reakcije koje je autorica izazvala čitanjem samo nekoliko ulomaka iz knjige prije nešto više od…
Muzej grada Trogira organizira besplatno stručno vodstvo stalnim postavom za turističke vodiče i privatne iznajmljivače koje će se održati u četvrtak, 26. travnja 2018. godine u 12:00 sati.
HomeKULTURA Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala