Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Lions klub Trogir u suradnji s Osnovnom školom „Petar Berislavić“ organizira humanitarnu akciju pod nazivom „Omogući im“ povodom obilježavanja 110 godina škole. U sklopu akcije 3. svibnja je održan koncert dalmatinskih klapa u prostoru DVD-a Trogir.
U sklopu 24. EME, koju u povodu Međunarodnog dana muzeja organizira Hrvatsko muzejsko društvo, u petak su se u Edukativnoj zoni Muzeja grada Trogira održale radionice „PECI, PECI, PA ISPECI!“. Najmlađi su s tetom Gogom - Gorankom Tomaš mijesili i frigali pecipale. Naučili su kako su to nekada radile njihove bake i ujedno odlučili da će nastaviti tu staru tradiciju. Podsjećamo kako ćete sve aktivnosti najmlađih, zabilježenih u okviru EME, moći razgledati na izložbi VOLIN IZIST PRAVU SPIZU! koja će u atriju Muzeja grada Trogira biti otvorena od 15. do 24. svibnja. Foto:IRM
Utorak, 30 Travanj 2019 06:28

Humanitarni koncert za Misije

U katedrali Sv. Lovre u Trogiru, poslije večernje svečane sv. mise na Mali Uskrs - Bijelu Nedjelju, 28. travnja održan je humanitarni koncert za Misije u organizaciji trogirskog ogranka hrvatskog katoličkog zbora MI - misijske sekcije i župnika - duhovnika don Vinka Sanadera.
"Sreća u beskraju" naziv je zajedničke izložbe Likovne udruge Trogir i Umjetničke udruge Guvno koja je otvorena 26. travnja u TC Marisa.
HomeKULTURAPrijavite se i sudjelujte na Božićnom sajmu rukotvorina u Muzeju grada Trogira Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala