Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

U petak, 10. studenoga u Galeriji Cate Dujšin Ribar održat će se predstavljanje knjige "Neprivezani" autorice Irene Skopljak Barić.
Ponedjeljak, 06 Studeni 2017 13:58

Književna večer s Dunjom Kalilić

U utorak, 7. studenoga u 17 sati, u prostorijama Gradske knjižnice Trogir održat će se Književna večer s Dunjom Kalilić „Trogir u meni“.
Bliži nam se Dan grada Trogira i blagdan sv. Ivana Trogirskog u povodu kojeg, već tradicionalno, Muzej grada Trogira priređuje prigodne radionice za djecu pod vodstvom muzejske pedagoginje Goranke Tomaš.
U ponedjeljak, 6. studenog u 17 sati u atriju Muzeja grada Trogira otvara se prva izložba u studenom. Riječ je o izložbi "Mi smo dica ovog grada" - tradicionalnoj izložbi radova polaznika Dječjih vrtića Trogir, koji ove godine obilježavaju 40. obljetnicu djelovanja! Iskrene čestitke! Izložba će u atriju Muzeja grada Trogira biti otvorena do 10. studenog od 10 do 13 te poslijepodne od 16 do 19 sati. U program proslave Dana Grada i blagdana sv. Ivana Trogirskog tradicionalno ulaze i radionice pod vodstvom muzejske pedagoginje Goranke Tomaš. Ovogodišnje radionice u Muzeju grada Trogira održat će se 7. i 8. studenog pod naslovom "Šetnja po moru". Radionica u utorak, 7. studenog održat će se poslijepodne u 16 sati, a radionica u srijedu, 8. studenog ujutro u 9 sati. U povodu Stivanje Muzej grada Trogira časti - sudjelovanje u radionicama je besplatno, a sav materijal za rad je osiguran - potrebno je samo što prije se prijavit na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., telefonski broj 881 406 ili broj mobitela 099 670 7159. U petak, 10. studenog 2017. u Galeriji Cate Dujšin Ribar u 20 sati održat će se predstavljanje knjige "Neprivezani" autorice Irene Skopljak Barić. U predstavljanju ove knjige u izdanju Hrvatskog društva pisaca,…
HomeKULTURA Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala