Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

... vjerujte nam, imat ćete što razgledavati bilo da je riječ o izložbi "Brodi porta moga!" koju u 18:00 sati otvaramo u Edukativnoj zoni ili pak o izložbi "Josip - Bepo Delalle i crtački talenti u njegovoj obitelji" koju otvaramo u 19:30 u atriju Muzeja grada Trogira! Zavirite i vi na http://muzejgradatrogira.blogspot.hr/2018/05/zavirili-smo-u-izlozbe-koje-se-danas.html i obilježite Međunarodni dan muzeja!
Muzeji diljem svijeta u petak, 18. svibnja 2018. obilježavaju Međunarodni dan muzeja. Hrvatski muzeji ove će godine 38. put sudjelovati u ovoj manifestaciji i različitim programima obilježiti ovogodišnju temu "Hiper-povezani muzeji: novi pristupi, nova publika" - Hyper-connected museums: New approaches, new publics.
Dan povijesti, koji se obilježava u okviru Kliofesta - festivala povijesti, ove je godine u Muzeju grada Trogira bio posvećen životu i djelu Vinka Lozovine.
Dan povijesti, koji se obilježava u okviru Kliofesta - festivala povijesti, ove je godine u Muzeju grada Trogira posvećen životu i djelu Vinka Lozovine.
HomeKULTURA Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala