Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

U ovo vrijeme lani, osnovana je udruga Trogirski glazbenici Prije godinu dana odradili su prvi službeni sastanak, a aktivno djelovanje započeli su mjesec dana nakon prvim koncertom za Dan grada. Od tada, zaključno s Trogirskim kulturnim ljetom održali su deset koncerata i organizirali 1. Festival klapa u Trogiru.
U povodu Međunarodnog dana djeteta i ove će godine atrij Muzeja grada Trogira uljepšati izložba Godina od sto čuda autorice Goranke Tomaš i polaznika radionica u Muzeju grada Trogira. Što su tijekom protekle godine pripremile njihove vrijedne ruke, moći ćete razgledati od 19. do 30. studenog 2019., od ponedjeljka do petka, ujutro od 9:00 do 13:00 sati. Ovog puta nema službenog otvaranja izložbe, ali zato ima 30 preslatkih poklončića koji očekuju prvih 30 djece-posjetitelja!
Peta zbirka kratkih priča „Priča se (p)o gradu“ predstavljena je pred mnogobrojnom publikom, 11. studenoga, u Gradskoj knjižnici Trogir.
U ponedjeljak, 11. studenog u Muzeju grada Trogira - Galeriji Cate Dujšin Ribar otvorena je izložba svih deset radova pristiglih na Javni natječaj za umjetničko rješenje za spomenik hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata.
Stranica 1 od 210
HomeKULTURA(N)ova "Godina od sto čuda" od utorka u atriju Muzeja grada Trogira Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala