Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Gradska knjižnica Kaštela je u svoje poslovanje uvela novu uslugu - posudbu e-knjige te tako izišla u susret svim članovima koji zbog epidemije koronavirusa u knjižničnim odjelima do daljnjeg ne mogu posuditi knjigu u tiskanom obliku. Usluga posudbe e-knjige dostupna je putem mobilne aplikacije ZaKi Book koja je dostupna za besplatno preuzimanje preko online trgovina Google Play, Apple store i Microsoft store.
Pere Eranović, glumac Hrvatskog narodnog kazališta Split poziva vas da se priključite akciji Crvenog križa i, u granicama vlastitih mogućnosti uplatite pomoć najpotrebitijima, onima najviše pogođenim trenutnom krizom. HR9224070001100578536 IBAN je računa Crvenog križa Split kod OTP banke na koji možete to učiniti.
Trogiranka Ivanka Stipčić Vukman jedna je od čuvarica naše kulturne baštine koja ne dopušta da stari trogirski običaji i dijalekt padnu u zaborav
Četvrtak, 26 Ožujak 2020 07:25

Nove online premijere GKL-a Split

Nakon prve dvije online premijere “Šporki Špiro i Neposlušna Tonka”i “Stonoga Goga”, koje su registrirale više od 10 000 pregleda, Gradsko kazalište lutaka Split nastavlja s programom Kazalište na daljinu!
Stranica 1 od 123
HomeKULTURADOGAĐAJI Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala