Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti
Ponedjeljak, 30 Lipanj 2014 09:22

Toni Erceg drugi u Đurđevcu

Na vrlo jakom međunarodnom natjecanju u RAW bench pressu koje je održano 28. lipnja u Đurđevcu Toni Erceg osvojio je 2. mjesto u svojoj kategoriji do 93 kg podigavši 145 kg, te 3. mjesto kao apsolutni junior. Inače, Ercegu je ovo druga godina da se natječe, a cilj mu je kroz godinu dvije, kako sam kaže, okušati se na malo jačim europskim natjecanjima.
Ognjen Vukojević, 30-godišnji vezni igrač upisao je 55 nastupa za hrvatsku A reprezentaciju, no nakon Svjetskog prvenstva u Brazilu gdje nije ulazio u igru, procijenio je kako je sazrelo vrijeme za napuštanje A selekcije. U nastavku donosimo cjelovito priopćenje Ognjena Vukojevića predsjedniku HNS-a Davoru Šukeru povodom odlaska u reprezentativnu mirovinu:
Četvrtak, 26 Lipanj 2014 11:50

Hajduk na pripremama, Avdija za povijest

Nogometaši Hajduka krenuli su u Sloveniju gdje će odraditi 14-dnevne pripreme i odigrati pet prijateljskih utakmica. Trener Igor Tudor poveo je četvoricu vratara i 21 igrača.
Revijalna priredba svih članica Kluba ritmičko športske gimnastike „Rusulice održana je u subotu 21. lipnja. Na istoj se domaćin natjecao s prijateljskim klubom ritmičko športske gimnastike „Floramye“ iz Splita.
HomeŠPORT Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala