Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Utorak, 01 Travanj 2014 12:34

Nastavljen niz djevojčica ŽRK Trogir

Djevojčice „A“ (rođene 2000. god i mlađe ) ovaj tjedan su odigrale redovno i zaostalo kolo županijske lige. U subotu su gostovale u Sinju kod ŽRK Sinj. Utakmice su odigrale na jako visokom nivou te su pobijedile rezultatom 38:31 (23:18).
Jedanaestogodišnja Trogiranka Sunčica Lozić članica Kluba Ritmičke Gimnastike „Marina Kaštela“ najtrofejnija je ritmička gimnastičarka regije jug (dosad je osvojila 37 medalja, većinom zlatnih). Sunčica je i ponajbolja hrvatska ritmička kadetkinja (pred-juniorka), a nedavno se vratila sa prestižnog gimnastičkog natjecanja u Debrecenu u Mađarskoj gdje je također napravila odličan rezultat.
Petak, 28 Ožujak 2014 08:29

Trogirski odbojkaši 2. u Dalmaciji

Odbojkaši SSS "Blaž Jurjev Trogiranin" 2. su u Dalmaciji. Natjecanje se održalo u maloj sportskoj dvorani Spaladium Arene, 26. ožujka 2014. Sudjelovale su najbolje školske ekipe u svojim županijama i to: Zadar, Šibenik, Trogir (SSŠ "Blaž Jurjev Trogiranin") i Dubrovnik.
Srijeda, 26 Ožujak 2014 07:20

Rusulica Tonina osvojila zlato

Članica kluba ritmičko športske gimnastike „Rusulice „ Tonina Jurković osvojila je zlatnu medalju na “ 9. Međunarodnom turniru prijateljstva„ u organizaciji kluba RG Leda iz Zagreba. Na Turniru je sudjelovalo 27 zemalja, od toga 11 klubova iz Hrvatske.
HomeSPORTŽRK Trogir 58: Vikend bogat utakmicama Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala