Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Započela je nova sezona 1. HRL – JUG. U lov na Premijer ligu krenulo je dvanaest momčadi, među kojima i MRK Trogir koji je odmah na početku ostvario pobjedu, Trogir - Ribola Kaštela 28:21 (12:9).
Nedjelja, 29 Rujan 2019 09:42

Rukometni derbi u Kaštelima

U nedjelju, 29. rujna rukometaši Trogira počinju s natjecanjem u 1. HRL - Jug. Nakon prošlogodišnjeg osmog mjesta u premijernoj prvoligaškoj sezoni Trogirani u ovu sezonu ulaze sa mnogo većim ambicijama i nadaju se mjestu u gornjem dijelu tablice. Prvo kolo donosi susjedski derbi i gostovanje u Kaštelima gdje ih dočekuju ojačani domaćini željni prvog mjesta i povratka u Premier ligu. Derbi kola igra se u nedjelju u dvorani na Sokolani u Kaštel Sućurcu s početkom u 18 sati.
PŠK "Srdela" iz Kaštel Staroga u subotu, 5. listopada organizira LIGNJOLOV. Natjecanje je ekipno, ekipu mogu činiti od jednog do četiri člana, a kotizacija je 50 kuna po natjecatelju. Ulov predan na vagu zadržava organizator koji osigurava prigodne majice te večeru za sve natjecatelje.
Dana 3. listopada 2019. (četvrtak) na cestama Splitsko-dalmatinske županije vozit će se treća etapa međunarodne cestovne biciklističke utrke pod nazivom CRO Race na kojoj će sudjelovati oko 200 biciklista, prateće službe i osiguranje, kroz etapu od Okruga Gornjeg, Omiša, Baške Vode, Brela, Podgore do Makarske.
HomeSPORT Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala