Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Trogiranka Antonia Buličić osvajačica je šestog mjesta na Ohridskom maratonu održanom ovog vikenda, a koji se boduje i za Svjetski kup u daljinskom plivanju.
Trogiranke slavile na 11. turniru “Dani Alke i Velike Gospe”kojeg je organizirao ŽOK Sinj. U konkurenciji domaćih djevojaka iz ŽOK Sinj, ali i Makaranki te Šibenčanki, najviše su pokazale Trogiranke. U polufinalnim ogledima Trogir je bio bolji od Makarske, a Sinj od Šibenika, da bi u finalnom obračunu Trogir preokrenuo set zaostatka i na kraju zasluženo slavio. Treće mjesto pripalo je ekipi Makarske koja je bila bolja od Šibenika. Konačan poredak: 1. Trogir 2. Sinj 3. Makarska 4. Šibenik Igrale su: Baturina S., Baturina A., Ćurak, Maleš, Radić, Gašić, Hrnjić, Tomaš, Karanušić, Apostolski, Boban. Najmlađe kadetkinje 2004.+ igrale su revijalnu utakmicu sa Sinjankama i pobijedile 2:0. Igrale su: Tomaš, Boban, Apostolski, Karabatić, Rapić, Živalj, Palada, Mirat, Gašpić, Hrabar. Nakon ljetne pauze odbojkašice Trogira su 07. kolovoza počele s pripremama za nadolazeću odbojkašku sezonu. -Nakon odrađenih 15 dana priprema, turnir u Sinju nam je dobro došao za uigravanje ekipe koja ide u Italiju na TURNIR 28'VOLLY OPEN SONDRIO 2017., početkom rujna. Prošlu godinu nastupali smo s ekipom U 18 i zauzeli odlično 2. mjesto. Stoga, još jednom čestitke igračicama i treneru Mići Sabljiću. Ove godine idemo s pomlađenom ekipom U 16, koja također može postići odličan rezultat što je pokazala odličnom…
Na Europskom juniorskom prvenstvu u biljaru održanom od 31. srpnja do 7. kolovoza u nizozemskom gradu Leende, Trogiranin Ante Šola osvojio je broncu.
Na Istu je u subotu održan 10.plivački maraton „Oko Benušića Ist 2017.“
HomeSPORT Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala