Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Umag je i ove godine bio domaćin završnici Prvenstva Hrvatske, a sezonu su otvorile kadetkinje (djevojke rođene 2000. i mlađe). Deset ekipa, među kojima i ekipa ŽRK Trogir 58, kroz četiri dana borile su se za naslov prvakinja. U nedjelju su trogirske rukometašice kući krenule s osvojenim osmim mjestom na tablici. -Naše cure su osme u Hrvatskoj, a kad vidimo da su nam suparnice u grupi igrale finale te da je malo finale i peto mjesto osvojila još jedna ekipa iz naše grupe onda je ovaj uspjeh dobar. Iako nekompletne borile su se kao lavice i dale sve od sebe, a u ovakvom turniru se neke stvari moraju malo poklopit da bi bilo bolje. Ozljede su nas baš poremetile, ali već za dva tri dana bit će sve po starom, kazao je predsjednik kluba Joško Radić. Poredak ekipa: ŽRK BJELOVAR, RK PODRAVKA, ŽRK IVANIĆ, ŽRK DALMATINKA, RK LOKOMOTIVA, ŽRK SESVETE, ŽRK KOKA, ŽRK TROGIR 58, ŽRK TVIN, ŽRK METKOVIĆ Foto: ŽRK Trogir58
Petak, 09 Ožujak 2018 14:23

U subotu MRK Trogir gostuje u Zadru

RK ZADAR 1954 - MRK TROGIR
Ovog vikenda Rusulice su sudjelovale na Međunarodnom turniru Olimpik cup 2018. koji se održao u Sarajevu u organizaciji KRSG Olimpik.
Ponedjeljak, 05 Ožujak 2018 13:38

Krav Maga: Edukacija protiv vršnjačkog nasilja

Edukacija protiv vršnjačkog nasilja održana je u petak, u okviru obilježavanja Dana borbe protiv vršnjačkog nasilja, u OŠ Petar Berislavić gdje su instruktori Krav Mage Tomislav Plazonić i Tereza Sesar u sklopu tjelesne nastave održali predavanje i trening.
HomeSPORT Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala