Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Nakon prošlogodišnjeg uspjeha kada su osvojile 1. mjesto na poluzavršnom natjecanju (područje dalmatinskih županija) učenice trogirske gimnazije SŠ Ivana Lucića- Trogir koje djeluju pri školskom sportskom klubu „GIMEKO“ nakon osvajanja županijskog naslova za najbolju odbojkašku ekipu gdje su pobijedile u konkurenciji školskih ekipa iz SD županije osvojile su i ove godine naslov najbolje ekipe na poluzavršnom natjecanju (područje Dalmacije) gdje su iza sebe ostavile ekipe iz Dubrovačko-neretvanske, Šibensko-kninske i Zadarske županije, te su time ostvarile plasman na državno natjecanje koje će se odvijati u travnju u Poreču.
U subotu, 17.03.2018. je održano drugo kolo Cro MMA challenge turnira na kojem su nastupili i momci iz Undeground Black Gym-a i Trogira te se vratili kući sa 5 medalja, 2 bronce, jednim srebrom i 2 zlatne.
Subota:2.HRL Trogir -Sinj 22:32 Loša obrana i napad bez koncentracije razbranili su golmanicu Sinja koja je skupila 20+ obrana. Umor igračica nakon PH za kadetkinje bio je presudan faktor za poraz protiv ponajbolje ekipe 2.HRL . Nedjelja: Kvalifikacije za mlađe kadetkinje Trogir -Kaštela 19:19 Trogir-Vranjic 15:17 Pristup "lako ćemo" se osvetio u utakmici sa Kaštelankama koje su odigrale odličnu utakmicu da bi s Vranjicom naše cure pokazale da mogu igrati na puno većoj razini, a cijela utakmica i konačni rezultat je stao u jednu loptu ili napad. Porazom idemo na PH kao četvrtoplasirana ekipa sto nosi puno tezi ždrijeb u skupini, ali cure mogu igrati s najboljima pa ćemo vidjeti što će biti od svega. Iako bitno oslabljene borit će se na završnici za što bolji plasman, kazao je predsjednik ŽRK Trogir 58 Joško Radić.
Rukometaši Trogira ostvarili su uvjerljivu pobjedu u utakmici 14. kola 2. HRL-Jug protiv RK Opus iz Opuzena. Konačan rezultat glasio je 33 : 21 za domaće igrače.
HomeSPORT Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala