Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti
Srijeda, 26 Ožujak 2014 08:22

''Biser mora'' početkom travnja

Ovogodišnji „Biser mora“ će se održati u Supetru na otoku Braču od 9.-13.4., a uključuje međunarodno kuharsko natjecanje ugostiteljskih škola, kuhara profesionalaca i državno natjecanje barmena.
Ponedjeljak, 24 Ožujak 2014 07:07

Afera Brodosplit: svi oslobođeni

Drago Maček, broker Iceberga, Goran Vukasović, bivši direktor Brodosplita, Ante Luetić, financijski direktor splitskog škvera te Mateo Tramontana, direktor Brodotrogira i još četiri suradnika na izradi training ship koncepta Ivica Donkov, Ivan Cesarac, Danijel Nikolić i Hrvoje Matovinović nisu počinili kazneno djelo zloporabe položaja i ovlasti te pranja 4,7 milijuna dolara, koliko je iz Brodosplita isplaćeno na račun tvrtke McArthur u Volksbanci u Grazu, zaključilo je danas sudsko vijeće Županijskog suda u Splitu pod predsjedanjem suca Zorana Kežića.
Četvrtak, 20 Ožujak 2014 07:57

Konferencija o sigurnosti

U SPLITU se otvara šesta po redu međunarodna konferencija "Sigurnost gradova - SIGG 2014". u organizaciji Hrvatskog foruma za urbanu sigurnost.
Srijeda, 19 Ožujak 2014 07:22

Uskoro izgradnja tunela kroz Kozjak

Cestu preko Kočinjeg brda koja od Klisa vodi prema Prugovu mogao bi za nekoliko godina zamijeniti tunel, a izgradnja bi mogla početi već za dvije godine!
HomeZABAVA Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala