Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Četvrtak, 03 Travanj 2014 06:29

„Biser mora“ u Supetru

Savez kuhara mediteranskih i europskih regija (SKMER) najavio je najznačajniju manifestaciju koju SKMER organizira već devetu godinu za redom, a to je međunarodni kulinarski festival „Biser mora“. Osim natjecanja kuhara, ovaj gastronomski festival uključuje gastro izložbe, enološke radionice, cooking show-e, degustacije, prezentacije strane i domaće kuhinje, predavanja, gastro ture i zabavni program. Festival poprate domaće i strane novinske i televizijske kuće i posjeti nekoliko tisuća ljudi.
Srijeda, 02 Travanj 2014 06:35

Kaštela: radovi oko radioaktivne šljake

Bageri koji su radili na zemljištu sjeveroistočno od servisne zone Marine Kaštela izazvali su priličnu zabrinutost kod pojedinih građana Kaštela, no ako je suditi po izjavama Josipa Berketa, vlasnika Marine koja je radove i naručila, te izvješća komunalnih redara koji su bili na terenu, razloga za zabrinutost ne bi trebalo biti.
Ponedjeljak, 31 Ožujak 2014 11:21

Otvara se nova škola u Kaštelima

Nakon pet godina od kada je položen kamen temeljac nove školske zgrade u Kaštel Novom, ova moderno opremljena škola u koju će se preseliti učenici i djelatnici škole “Bijaći”, 11. travnja napokon će otvoriti svoja vrata.
Srijeda, 26 Ožujak 2014 11:55

Emergency vježba u Zračnoj luci Split

U zračnoj luci Resnik jedan je zrakoplov krenuo za polijetanje, na uzletno-sletnoj stazi doživio je sudar s jatom ptica koje su bile u preletu preko staze i došlo je do otkaza motora. Pilot je odustao od poljetanja, naglo je zakočio. Došlo je do izlijetanja zrakopova sa uzletno-sletne staze u području Meteo postaje, te se u dodiru sa zemljanom površinom slomilo krilo zrakoplova.
HomeŽUPANIJA Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala