Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Srijeda, 23 Travanj 2014 08:32

Kaštelanski Happy

Prethodnih nekoliko tjedana u tijeku je bilo snimanje spota za popularnu pjesmu Happy Pharrella Williamsa za Kaštela. U snimanju kaštelanske verzije spota za ovu pjesmu sudjelovali su osim zainteresiranih Kaštelana i djeca iz Udruge sv. Jeronim, članovi KUD-a Ante Zaninović, Gimnastički klub Marina Kaštela, Zračna luka Kaštela, DVD Kaštel Gomilica i DJ Ivo T Ivo.
Srijeda, 16 Travanj 2014 07:59

Uskrsni referendum otkazan

''Još jednom se pokazalo istinitim da su sve one svari na koje smo upozoravali bile istinite.
Utorak, 15 Travanj 2014 08:39

Marina: starica upala u bunar

Osamdesetogodišnja starica koja je jučer popodne u Marini kod Trogira upala u bunar s osam metara visine živa je zahvaljujući trojici vatrogasaca iz DVD- Marina, doznaje se jutros od zapovjednika Hrvoja Kvarantana.
Ponedjeljak, 14 Travanj 2014 09:29

Otvorena nova Osnovna škola "Bijaći"

Novoizgrađena Osnovna škola “Bijaći” svečano je otvorena u petak, 11. travnja, 2014. godine. Svečanost je započela glazbenim programom HGD “Zrinski”, Donja Kaštela dok se veliki broj nazočnih uzvanika i gostiju okupljao ispred školske zgrade. Vrpca je prerezana od strane ravnateljice škole Jadranke Šošić, ministra znanosti, obrazovanja i sporta, Željka Jovanovića i župana Splitsko-dalmatinske županije, Zlatka Ževrnje.
HomeŽUPANIJA Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala