Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Srijeda, 02 Travanj 2014 06:35

Kaštela: radovi oko radioaktivne šljake

Bageri koji su radili na zemljištu sjeveroistočno od servisne zone Marine Kaštela izazvali su priličnu zabrinutost kod pojedinih građana Kaštela, no ako je suditi po izjavama Josipa Berketa, vlasnika Marine koja je radove i naručila, te izvješća komunalnih redara koji su bili na terenu, razloga za zabrinutost ne bi trebalo biti.
Ponedjeljak, 31 Ožujak 2014 11:21

Otvara se nova škola u Kaštelima

Nakon pet godina od kada je položen kamen temeljac nove školske zgrade u Kaštel Novom, ova moderno opremljena škola u koju će se preseliti učenici i djelatnici škole “Bijaći”, 11. travnja napokon će otvoriti svoja vrata.
Srijeda, 26 Ožujak 2014 11:55

Emergency vježba u Zračnoj luci Split

U zračnoj luci Resnik jedan je zrakoplov krenuo za polijetanje, na uzletno-sletnoj stazi doživio je sudar s jatom ptica koje su bile u preletu preko staze i došlo je do otkaza motora. Pilot je odustao od poljetanja, naglo je zakočio. Došlo je do izlijetanja zrakopova sa uzletno-sletne staze u području Meteo postaje, te se u dodiru sa zemljanom površinom slomilo krilo zrakoplova.
Svaki treći dan kamioni “Makarskog komunalca” otpad iz Makarske odvoze u 550 km daleki Varaždin. Deponij za makarsko smeće traži se punih pet mjeseci otkako je 13. listopada ministar Mihael Zmajlović zabranio odlaganje na deponij u Planom pokraj Trogira. Rješenje još nije na vidiku, a turistička sezona je počela, hoteli su otvoreni.
HomeŽUPANIJA Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala