Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Utorak, 01 Srpanj 2014 08:36

Uhićen Čabraja, ubojica iz Kaštela

Uhićen je 23-godišnji Jozo Čabraja iz Kaštel Lukšića! Policija je, kako smo saznali, jutros uhitila hrvatskog državljanina (1991), koji se povezuje s pucnjavom u Kaštel Starom u nedjelju jedan sat iza ponoći.
Utorak, 01 Srpanj 2014 07:40

Matijaš upucan zbog dilanja droge?

Dvadesetogodišnjem Marinu Matijašu liječnici splitskog Kliničkog bolničkog centra Firule jučer su konstatirali moždanu smrt. Informacija je i dalje neslužbena, no Dalmacija News doznaje to iz povjerljivih bolničkih izvora, kao i da su liječnici već pozvali Marinove roditelje koji su, premda shrvani gubitkom, dali dopuštenje za donacijom organa njihova sina.
Ponedjeljak, 30 Lipanj 2014 06:41

Napadač u bijegu, ranjeni mladić kritično

Policija još traga za osobom koja je u Kaštelima upucala 20-godišnjeg mladića. Neslužbeno se doznaje da je teško ranjeni mladić Marin M. iz Kaštel Novog. Napadač je navodno 23-godišnji mladić čiji je identitet poznat policiji. Neslužbeno se doznaje i da je motiv okršaja osveta.
Četvrtak, 26 Lipanj 2014 07:12

Okrug: otuđen novac i nakit

Jučer tijekom večeri nepoznati počinitelj provalio je u prostorije obiteljske kuće u Okrugu Gornjem. Otuđio je novac i nakit. Počinjena materijalna šteta procjenjuje se na oko 80 tisuća kuna.
HomeŽUPANIJA Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala