Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Hrvatska mreža volonterskih centara (HMVC) već četvrtu godinu za redom organizira kampanju Hrvatska volontira!, mobilizirajući velik broj organizatora volontiranja i volontera u zajedničkom isticanju značaja volontiranja za razvoj suvremenog demokratskog društva u kojem svaki pojedinac ima pravo i odgovornost dati svoj doprinos i u kojem se takav doprinos cijeni.
Četvrtak, 08 Svibanj 2014 05:50

Split proslavio svoga zaštitnika sv. Dujma

Svečanim euharistijskim slavljem, koje je u srijedu 7. svibnja na splitskoj rivi uz sudjelovanje desetaka tisuća vjernika predvodio šibenski biskup Ante Ivas, Splitsko-makarska nadbiskupija i grad Split proslavili su svetkovinu svoga nebeskoga zaštitnika sv. Dujma, biskupa i mučenika prvih kršćanskih stoljeća.
Utorak, 06 Svibanj 2014 06:22

Ministri i župan i o Čiovskom mostu

Potpredsjednici Vlade, Branko Grčić i Ranko Ostojić, u ponedjeljak su sa Splitsko-dalmatinskim županom razgovarali o Nacrtu prijedloga Zakona o regionalnom razvoju i infrastrukturnim projektima važnim za razvoj županije.
Ponedjeljak, 05 Svibanj 2014 07:36

Snijeg u svibnju

Lani smo u ovo dobra već bili na plažama jer su temperature zraka dosezale 30, a more toplih 20 Celzijevih stupnjeva. Ove godine početak svibnja u znaku je prohladnog i oblačnog vremena i dugih rukava.
HomeŽUPANIJA Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala