Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Veljača se nastavlja u zimskom ugođaju. Na Jadranu će sljedeće dane obilježiti jaka bura, osobito podno Velebita, gdje će biti i olujna. Uz to će povremeno biti i kiše, a na hladnijem sjevernom dijelu vjerojatno i pahulja nošenih burom.
Obavještavaju se svi sudionici u prometu da će se u četvrtak, 15. veljače 2018. od 09.00 do 13.00 sati na području Policijske uprave splitsko-dalmatinske provoditi pojačana akcija u prometu, usmjerena na prekršaje počinjene od strane pješaka, kao i prekršaje koje vozači čine na njihovu štetu.
Petak, 09 Veljača 2018 11:22

Akcija u prometu

Na prometnicama Policijske uprave splitsko-dalmatinske u cilju održavanja i podizanja razine sigurnosti cestovnog prometa u petak, 9. veljače od 12 do 18 sati provodi se akcija u prometu u smislu kontrole poštivanja propisa vezanih za alkohol, korištenje sigurnosnih pojaseva, korištenje mobitela i poštivanje ograničenja brzine, odnosno propisa čije kršenje uzrokuje najteža stradavanja. Ovim putem sve sudionike u prometu podsjećamo na obvezu poštivanja prometnih propisa, jer odgovornim sudjelovanjem u prometu i poštivanjem prometnih propisa izbjegavate moguće sankcije i što je najvažnije, čuvate svoj i tuđi život.
Ključeve šest novih vozila hitne medicinske pomoći predao je danas župan Boban ravnatelju Zavoda za hitnu medicinu Splitsko-dalmatinske županije, dr. Leu Luetiću.
HomeŽUPANIJA Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala