Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Općina Marina raspisuje javni poziv za besplatno korištenje javno prometne površine u naselju Marina (ispred crkve Sv. Ivana) prigodom organizacije manifestacije „Advent u Marini“ u periodu od 01. prosinca 2019. do 08. siječnja 2020.
Izmjenama i dopunama Zakona o prijevozu u linijskom i povremenom obalnom pomorskom prometu, koje je Vlada sa sjednice u četvrtak uputila u hitnu saborsku proceduru, proširuje se skupina korisnika besplatnog prijevoza i na osobe s invaliditetom te djecu s poteškoćama u razvoju.
Četvrtak, 24 Listopad 2019 06:14

Velika tradicionalna EKO AKCIJA Giričića

Svi ste pozvani na tradicionalnu EKO akciju grada Kaštela u organizaciji PSD Giričić i RK Giričić, Kaštel Gomilica koja je predviđena ove subote, 26. listopada 2019.
Općina Okrug prepoznala je važnost građanske inicijative "Dani kolektivne sadnje drveća u Hrvatskoj". Organizirana je sadnja drveća i dalmatinskog bilja na većim javnim površinama. U sklopu akcije planirano je 25. listopada u 12 sati sadnja na javnoj površini u centru mjesta na koju su pozvana i djeca dječjeg vrtića "Pčelica" u Okrugu Gornjem. 26. listopada u 10 sati sadnja u školskom dvorištu na koju su pozvani i učenici PŠ Petar Berislavić u Okrugu Gornjem. Osigurane su sadnice maslina, ruzmarina, lavande, naranče. Akciju podržavaju i djelatnici Općine Okrug i trgovačkog društva Rudej d.o.o. U tjednu iza akcije sadnje, prostor Okruga Donjeg urediti će se na način da će se u suradnji s DVD - om Okruk pristupiti čišćenju prostora od gustirne prema Punti. „Pozivamo sve mještane da se odazovu ovoj hvalevrijednoj akciji kako u pomoći na javnim površinama tako i u svojim vrtovima jer zajedno možemo napraviti puno“, poruka je Općine Okrug.
HomeŽUPANIJATrogirski portal Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala