Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Zbog radova asfaltiranja Poljička ulica od Stobreča do Žrnovnice biti će zatvorena ovog petka i subote od 9 do 17 sati za sav promet, osim za vozila hitni službi.
Ponedjeljak, 19 Studeni 2018 12:56

Pojačana kontrola sudionika u prometu

U utorak 20. Studenog, od 12 do 18 sati na području Policijske uprave splitsko-dalmatinske provest će se akcija u prometu, pod nazivom „Faktori rizika“, kada će se prvenstveno zahvaćati prekršaji nepoštivanje dopuštenih brzina kretanja vozila, prekršaji vožnje pod utjecajem alkohola, nekorištenje sigurnosnog pojasa u vozilu i zaštitne kacige na motociklima i mopedima, te nepropisne uporabe mobitela za vrijeme vožnje.
Na području Općine Marina, za sve potrošače koji se pitkom vodom snabdijevaju iz kaptaža Rimski bunar i Dolac, danas 16.11.2018., voda iz vodoopskrbnog sustava nije za piće zbog povećanih klorida. Potrošačima navedenog područja Vodovod i kanalizacija Split uputit će na teren cisterne s pitkom vodom.
Dragovoljac Trogirske Bojne iz 1991. godine Ivica Dučina iz Marine treba pomoć. U srpnju ove godine dijagnosticirana mu je zloćudna bolest Melanoma Conjunctivae Bulbi, u konačnici C-43 Zloćudni Melanom Kože.
HomeŽUPANIJA Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala