Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Župan Blaženko Boban bio je 27. kolovoza domaćin potpisivanju sporazuma o sadržaju i načinu korištenja uvida u osobne podatke između ministra uprave Lovre Kuščevića, gradonačelnika grada Omiša i načelnika općina: Cista Provo, Lećevica, Lokvičići, Marina, Podbablje, Podstrana, Runovići, Zadvarje i Zagvozd.
Prijave na 279 milijuna kuna vrijedan natječaj za potporu razvoja malih poljoprivrednih gospodarstava započele su u četvrtak i otvorene su do 13. prosinca, priopćilo je Ministarstvo poljoprivrede.
Četvrtak, 30 Kolovoz 2018 10:33

Jak potres u četvrtak probudio Dalmaciju

Jak potres, koji je prema podacima EMSC-a (Europsko - mediteranskog seizmološkog centra) imao epicentar u Bosni i Hercegovini, nekih 15 km od Glamoča, itekako je zatresao Dalmaciju jutros u 5 sati i 33 minute. Probudio je stanovnike Splita, Imotskog, Sinja, Knina, Šibenika... Magnituda mu je, prema EMSC-u, bila 4,6 stupnjeva, a epicentar je bio na dubini od oko 10 kilometara. Iza tog potresa usljedila su i blaža podrhtavanja.
U četvrtak, 30. kolovoza od 16 do 21 sat na prometnicama Policijske uprave splitsko-dalmatinske provodit će se ciljana akcija u prometu „BRZINA + MTC/MOPED“ s ciljem nadzora brzine kretanja vozila te poštivanja prometnih propisa i smanjenja prometnih nesreća.
HomeŽUPANIJA Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala