Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

U ovom trenutku na prilaznim cestama prema punktovima na ulazu Grada Split znatno je smanjen intenzitet prometa i ne bilježimo veće gužve, niti zastoje. Danas smo imali puno bolju prometnu situaciju u odnosu na jučer ujutro.
Temeljem Odluke Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske o zabrani napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka u RH zabranjeno je napuštanje mjesta prebivališta ili stalnog boravišta.
Propusnicu koje izdaje Stožer civilne zaštite Općine Okrug za osobe koje imaju prebivalište ili stalni boravak na području Općine Okrug iz razloga: vitalnih obiteljskih razloga, poput pružanja skrbi djeci i starijim osobama ili kupnje hrane i osnovnih potrepština, izdavati će se prema sljedećoj proceduri: Zahtjev za izdavanje propusnica se može uputiti prvenstveno elektronskim putem na email adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. dostavom popunjenog obrasca i preslika osobne iskaznice ili za slučaj da podnositelj nije u mogućnosti na navedeni način izdavanje može zatražiti putem telefona u vremenu od 8,00 do 17, 00 sati na broj 021/887 314 (uz obvezu da prilikom preuzimanja propusnice potpiše zahtjev i dostavi osobnu iskaznicu). Podnositelji koji zahtjev postavljaju putem telefona dužni su dati sljedeće podatke: -Ime, prezime, OIB i adresu prebivališta/ stalnog boravišta -Ime, prezime i OIB osobe zbog koje se napušta prebivalište /stalno boravište -Adresa u koje se odlazi prilikom napuštanja Općine Okrug -Razlog napuštanja mjesta prebivališta/stalnog boravišta -Datum napuštanja i povratka u mjesto prebivališta/stalnog boravišta Zahtjevi će biti obrađeni u najkraćem mogućem roku o čemu će podnositelj biti obaviješten elektronskim/telefonskim putem, a preuzimanje propusnice će se organizirati na protokolu općinske uprave Općine Okrug na adresi Bana Jelačića 17., Okrug Gornji kroz prozor u prizemlju zgrade uz primjenu…
Ravnateljstvo civilne zaštite objavilo je preporuke za mjere zaštite u kućanstvu i ostalim zatvorenim prostorima.
HomeŽUPANIJAPrva zaražena osoba ima prebivalište na području Marine ali ista tu ne živi Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala