Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Srijeda, 04 Lipanj 2014 09:43

Ljiljana Šoda i Ivo Cega novi pročelnici

Napisao 
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Nakon objavljenog natječaja gradonačelnik Ante Stipčić imenovao je pročelnike Upravnih odjela pri Gradu Trogiru na čijem čelu su proteklih pet mjeseci bili privremeni pročelnici.

Ivo Celio Cega pročelnik je Upravnog odjela za financije i javnu nabavu. Cega je inače za mandata gradonačelnika Vedrana Rožića (HDZ) bio  najprije pročelnik Odjela za financije, a potom Unutarnje revizije. Nakon promjene HDZ-ove vlasti i dolaskom koalicije SDP-HNS-HSU ostao je bez radnog mjesta.

U Grad se ponovno nakon skoro pet godina vratila i Ljiljana Šoda koja se natjecala na mjesto pročelnice Upravnog odjela za poslove gradonačelnika i Gradskog vijeća.

Patricija Pavlov postala je nakon privremene - pročelnica Upravnog odjela za EU fondove i gospodarski razvoj, kao i Joško Jarebić Upravnog odjela za društvene djelatnosti i turizam.

Zdravko Lučić i dalje je privremeni pročelnik Upravnog odjela za komunalno gospodarstvo, a Branka Frankić istog odjela za prostorno planiranje, urbanizam i graditeljstvo. Za ta dva odjela ostaje raspisati nove natječaje za pročelnička mjesta.

Poslijednja izmjena dana Srijeda, 04 Lipanj 2014 09:48
HomePOLITIKAZABAVA Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala