Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Greška
  • JFolder: :files: Putanja nije mapa. Putanja: C:\HostingSpaces\trogirskip\www.trogirskiportal.hr\wwwroot\images\gallery\turnirslavonija
Napomena
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/gallery/turnirslavonija
Ponedjeljak, 02 Lipanj 2014 06:51

Odigran humanitarni malonogometni turnir „Trogir za Slavoniju“

Napisao 
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Preko 1800 kuna sakupilo se na humanitarnom malonogometnom turniru „Trogir za Dalmaciju“ koji se održao 01. lipnja „Kod Brace“ na trogirskoj obilaznici.

Dvanaest ekipa po četiri igrača igralo je u kavezu sa umjetnom travom. Kotizacija je iznosila 150 kuna, a bilo je i onih koji su dali više kako bi svojim prilogom pomogli najpotrebnijima u Slavoniji. Igralo se u dvije skupine, a u polufinalu su se našle ekipe Rijeka i Trava zelena (3:2), te Šime Slepi i Vranjički bageri (0:1).

U finalu je ekipa "Rijeka" pobijedila "Vranjičke bagere" rezultatom 2:1.

Sav prihod biti će uplaćen na račun Crvenog križa za sve stradale u poplavama u Slavoniji, stoga je organizator Mario Derossi na kraju turnira zahvalio svim sudionicima što su uveličali ovu nogometnu feštu, Braci koji je besplatno ustupio teren za igru, Mariju Miši koji je besplatno isprintao plakate te svom prijatelju i suorganizatoru Antoniju Gulišiji - Guli za pomoć pri organizaciji.

{gallery}turnirslavonija{/gallery}

HomeSPORT Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala