Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Petak, 23 Svibanj 2014 08:08

Predsjednik HDZ-a na turneji – posjetio Split

Napisao 
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

U Gradskom kazalištu mladih na splitskim Prokurativama jučer se Tomislav Karamarko, predsjednik HDZ-a, sastao s članovima splitskog i splitsko-dalmatinskog ogranka stranke.

U Split je stigao iz Odžaka gdje se sastao s Draganom Čovićem, predsjednikom HDZ-a BiH, i Bakirom Izetbegovićem, članom Predsjedništva BiH. Tema je bila katastrofa izazvana poplavama.

Tomislav Karamarko pred izbore za Europski parlament intenzivno obilazi hrvatske gradove.

- U kampanji smo se odrekli skupova, svega onoga što košta novca kojeg ćemo usmjeriti potrebama stradalnika, a Hrvatsku obilazim je to je ono što radim već godinu i pol dana i zbog čega smo homogenizirali stranku. I u Splitu se nalazimo  da razgovaramo o stradalnicima u Hrvatskoj i BiH – kazao je.

Karamarko o Boljkovcu

Upitan da komentira oslobađajući presudu Josipu Boljkovcu i optužbe odvjetnika Nobila da je on kriv što je Boljkovac završio u zatvoru, je kazao da se prvostupanjska, odnosno nepravomoćna presuda, ne komentira i da to rade samo neozbiljni ljudi.

- U toj presudi je dobro da je osuđen jedan sustav. To je najvažnije. Nisu bitni pojedinci. Ovakva presuda može Hrvatsku staviti u red civiliziranih europskih država koje su razriješile sa zločinima svih totalitarizama, pa tako i s komunističkim – kazao je Karamarko koji je rekao da nikad ne osjeća grižnju savjesti što je radio svoj posao jer da je uvijek poštivao zakon i radio po njemu radi kvaliteta naše zemlje.

HomePOLITIKAKULTURA Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala