Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Srijeda, 21 Svibanj 2014 10:27

U Trogiru uhvaćen u vožnji sa 2,06 promila

Napisao 
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

DNEVNA INFORMACIJA iz PU splitsko - dalmatinske
Sažetak u protekla 24 sata

Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave splitsko-dalmatinske zabilježena su dva oštećenje tuđe stvari, četiri krađe, te dva događaja obiteljskog nasilja. U odnosu na sigurnost cestovnog prometa, na području PU splitsko-dalmatinske u protekla 24 sata zabilježene su četiri prometne nesreće od kojih jedna s materijalnom štetom. Jedna osoba je teže ozlijeđena, dok su dvije osobe lakše ozlijeđene. 

Kako doznajemo u PP Trogir noćas je jedan vozač zatečen u vožnji pod utjecajem alkohola, alkotestom izmjereno mu je 2,06 promila alkohola u krvi.

Izdvajamo: 
Sumnjiči se za prijevaru u gospodarskom poslovanju

Policijski službenici dovršili su kriminalističko istraživanje nad 38-godišnjakom. Sumnjiči se da je kao voditelj poslovanja tvrtke od 2013., dogovarao isporuku ili servis mobitela i drugih uređaja, te zaprimao uplate na račun tvrtke ili uzimao gotovinu. Međutim, uređaje nije isporučivao, a oštećenima je  ispostavljao neistinite predračune i neuredno vodio poslovne knjige. Također je utvrđeno da je od 2013. blokiran račun navedene tvrtke. Ukupno je oštećeno sedam osoba, a materijalna šteta procjenjuje se na oko 36 tisuća kuna. Slijedi podnošenje kaznene prijave nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu.

Poslijednja izmjena dana Petak, 23 Svibanj 2014 07:23
HomeINFORMACIJEDOGAĐAJI Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala