Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Petak, 20 Ožujak 2020 09:58

AUDIO Gradska ribarnica u Trogiru nastavlja raditi, ali uz nova pravila

Napisao/la 
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Gradska ribarnica u Trogiru nastavlja raditi svakodnevno prema redovnom radnom vremenu od 6 do 13 sati uz obvezu pridržavanja sljedećih pravila:

1. Ribarnica ima dva ulaza, južni glavni i sporedni ulaz na sjeverozapadnoj strani. Uzimajući u obzir trenutnu situaciju, a sukladno uvedenim mjerama i preporukama Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, od 19.03.2020. za kupce na ribarnici biti će otvoren samo glavni ulaz. 

2. Odlučeno je da se unutar obuhvata prostora ribarnice u jednom trenutku može zateći maksimalno 5 kupaca uz obvezno izbjegavanje bliskog osobnog kontakta u razmaku od najmanje dva (2) metra u zatvorenom dijelu ribarnice i jednog (1) metra na otvorenom dielu ribarnice. 

“Propuštanje kupaca i kontrolu ukupnog broja ljudi koji se nalaze unutar ribarnice će izvršavati naš djelatnik. Pozivamo svih na odgovornost i strogo pridržavanje navedenih pravila!”, poručili su iz Trogir Holdinga

 Pogledajte fotogaleriju Gradske ribarnice Trogir by IRM 

Trenutna situacija s koronavirusom utjecala je i na prodaju ribe na trogirskoj ribarnici. Poslušajte što su za Gradski radio Trogir izjavili prodavači.

 

Poslijednja izmjena dana Petak, 20 Ožujak 2020 10:55
HomeTROGIRRadovi na sanaciji drvenog mosta Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala