Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Ponedjeljak, 17 Veljača 2020 11:22

Izabrano novo vodstvo HNS-a SDŽ: Ruža Kovačević Bilić na čelu Županijske organizacije

Napisao/la 
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Novi potpredsjednici su Tonći Božanić (Komiža) i Teo Božanić (Split), a novi tajnik je Joško Mikrut (Podstrana)

Na izbornoj sjednici županijske skupštine HNS-a Splitsko-dalmatinske županije, održanoj u subotu, izabrano je novo vodstvo. Za novu predsjednicu županijske organizacije izabrana je Ruža Kovačević Bilić, potpredsjednica Središnjeg odbora HNS-a i zamjenica gradonačelnika Trogira. Novi potpredsjednici su Tonći Božanić (Komiža) i Teo Božanić (Split), a novi tajnik je Joško Mikrut (Podstrana).

„Željela bih se zahvaliti ženskim članicama HNS-a koje su bile moj veliki motiv za kandidaturu, a posebno hvala Klementu Bašiću na njegovoj podršci, povjerenju i upornosti te na tome što vidi moju ambiciju i želju da napravim promjenu. Pomlađujemo se i u smislu članstva i u smislu vodstva, ali i ideja i projekata za koje mislim da su vrijedni truda i izlaganja da bismo ostvarili bolje rezultate“, rekla je nova predsjednica HNS-a SDŽ Ruža Kovačević Bilić.

Istaknula je da se kvalitetno djelovanje HNS-ovih ministara s nacionalne razine, Predraga Štromara i Blaženke Divjak, treba još jače prenijeti i na lokalne razine.

„Smatram da nova dva potpredsjednika i ja činimo dobru ekipu i da ćemo znati kako napraviti pomake na bolje. Trebamo raditi dobro i brzo i učiniti da se to prepozna od javnosti. Od starijih članova očekujemo povjerenje, od ženskih članica jaču aktivaciju, a od mladih članova nove ideje i načine komunikacije“, poručila je Kovačević Bilić. 

 

Poslijednja izmjena dana Petak, 21 Veljača 2020 12:20
HomePOLITIKAŽUPANIJA Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala