Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Utorak, 21 Siječanj 2020 10:02

Booking.com: Trogirski STUDIO MAKALA među TOP 10 smještajnih objekata

Napisao 
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Booking.com je objavio dobitnike nagrade Traveller Review Awards 2020. Gotovo milijun nagrada (986.449) je dodijeljeno, a među 10 zemalja s najviše dobitnika našla se i Hrvatska s 42 763 dobitnika.

Osim mnogobrojnih partnera koji pružaju uslugu smještaja, u osmom izdanju godišnje nagrade kojom se odaje priznanje partnerima Booking.com prvi je put nagradio i partnere koji pružaju uslugu prijevoza. Nagradama se odaje priznanje tim partnerima za vrhunsko gostoprimstvo i za to što putnicima osiguravaju nevjerojatna iskustva prilikom rezerviranja smještaja, automobila za najam ili taksija iz/do zračne luke.

Mjesta u kojima se pruža najtoplija dobrodošlica na tržištu u Hrvatskoj su: Dubrovnik, Zagreb, Opatija, Baška, Cavtat, Osijek, Cres, Korenica, Slunj, Rakovica.

Pored ostalih u TOP 10 smještajnih objekata koji su primili nagradu Traveller Review Awards za 2020. u Hrvatskoj je i Studio Makala, Trogir. Studio je smješten u zgradi staroj 900 godina u drevnoj jezgri Trogira. 

„Prije sedam godina otvorio sam ovaj studio. Trudimo se udovoljiti svakom gostu i želja nam je kad odu od nas da ponesu lijepa iskustva i uspomene na grad Trogir“, kazao nam je vlasnik apartmana Mario Gruić.

Neke od recenzija na Booking.com:

„Ovaj moderni studio apartman smješten je na središnjoj lokaciji i uređen je u tradicionalnom stilu. Super prijateljski domaćini koji će učiniti sve što mogu za vas (u ponudi su usluga prijevoza iz/do zračne luke, osvježavajuća pića u hladnjaku i dobra komunikacija tijekom praznika)”, hvali domaćine Sarah iz Velike Britanije.

„Fantastičan, ultra moderan i besprijekoran smještaj u lijepom i živahnom starom gradu. Mario, vlasnik je tako gostoljubiv i ne može učiniti dovoljno za vas „ napisao je Nigel iz Ujedinjenog Kraljevstva.

„Dobri i divni domaćini, u povijesnom gradu. To je divno!“, hvali Helen iz Kanade.

„Odmah ste u srcu starog gradskog šarma. Mario i njegova obitelj brinuli su se o nama sa svime što nam je trebalo. Ne mogu preporučiti dovoljno ovaj apartman. Definitivno na mojoj listi omiljenih ”, pohvalila je Adrienne iz Australije.

 

HomeTROGIR Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala