Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Utorak, 21 Siječanj 2020 08:58

Grad Trogir objavio javni poziv za dostavom Izvješća o namjenski utrošenim sredstvima u 2019. godini.

Napisao 
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Pozivaju se Udruge građana i ostali korisnici proračunskih sredstava Grada Trogira u 2019. godini, na dostavu financijskih izvještaja o namjenskoj potrošnji proračunskih sredstava iz Proračuna Grada Trogira za 2019. godinu.

Sukladno Pravilniku o izvještavanju u neprofitnom računovodstvu i registru neprofitnih organizacija (Narodne novine 31/15) Izvještaji o namjenski utrošenim proračunskim sredstvima korisnici su dužni sastaviti na propisanom obrascu PROR-POT.

Uz obrazac PROR-POT potrebno je dostaviti i Opisno izvješće s detaljnim obrazloženjem realizacije ostvarenog Programa u 2019. godini.

Rok dostave traženih izvještaja je 01. ožujka 2020. godine.

Navedenim korisnicima koji traženo Izvješće ne dostave u dolje navedenom roku obustaviti će se isplata sredstava iz Proračuna Grada Trogira za 2020. godinu

Za sve potrebne informacije zainteresirani se mogu obratiti putem e-maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Javni poziv, zajedno s propisanim obrascem PROR-POT možete pronaći na službenim stranicama grada Trogira pod rubrikom „Pozivi".

Poslijednja izmjena dana Utorak, 21 Siječanj 2020 09:06
HomeTROGIROdržana izborna skupština Karnevalske udruge Rašpin Jute: Tonći Barada dobio još jedan mandat Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala